RockhardHomewood(23-10-2021 09:28)
“Hvad skal du have til aften?”
Spørgsmålet er af nærmest triviel karakter.
Men hvad er du til?
Fransk, græsk eller en hurtig servering på spisebordet.
Alt andet end en kødfri ret, - men lad os se, hvad vi har for hånden.
I bedet står den sparsomme vegetation i snorlige rækker.
Trimmet, men den er der også primært for at understøtte det visuelle udtryk.
Food appeal.
Store modne frugter og en musling med perle udgør hors d’oeuvren.
Jeg er cock og bringer enten aubergine eller courgette til den sammenkogte ret, uanset om den skal simre eller stødkoge.
Nyskrællede, saftspændte løg, der kan give saucen karakter.
Fars er bedst, når mor har rørt den, siger du, - og rører og smager til.
Do you live to eat, or do you eat to live?
Spice up your life!
Skidt med om dugen bliver krøllet eller får et par pletter.
I morgen er du alene hjemme, så der kan du snuppe dig en håndmad, men i aften må du få et stjerneskud.
Bon appetit-tit.